maanantai 2. marraskuuta 2015

#8. Cändylity

Yllätys, yllätys, meidän agilityseuralta vapautui lauantai aamuiksi agilitytreenipaikka, jossa käytiinkin viime lauantaina kokeilemassa! Ensi vaikutelman perusteella oli oikein kivaa, mutta itseäni saan kyllä ruoskia lisää. Miksi pitää aina olla käsijarru päällä uudella valmentajalla? Candy meni ihan omaa cändylityään, jossa juostaan vallattomasti A:ta ja kepit meneen puolet välistä ja puolet seinän kautta... Huoh. Noh, ehkä tää taas tästä.

"Ööö, olikos tää joku lelu tai edes mun?"
Mutta Candy teki aivan mahtavan viskileikkauksen! Ihana koira, kun vaan muistan itse luottaa siihen ja antaa pientä jarrua tietyissä tilanteissa, niin Candy suorittaa :) Muuthan suorittivat ko. kohdan saksalaisella, mutta kun se on minulle niin vaikea, niin vältän sitä kaikin tavoin. Pitää joskus ottaa saksalaiset taas tehotreeniin, että ne alkaisi sujua.

Lokakuun sairastuksen seurauksena gradu tökkii.. Mistä se kuuluisa keskittyminen revitään????


Lassi ja Leevi voivat mainiosti, tosin pieniä takaiskujakin on tullu, tai paremminkin pääiskuja. Hevoset ovat olleet toukokuun lopusta asti yhdessä, aluksi laitumella, sitten myös tarhassa. Nyt tallin vaihdon yhteydessä Lassi on alkanut pomottaa yhä enemmän ja enemmän. Reilu viikko sitten Lassi oli aamulla potkaissut Leeviä päähän. Tästä selvittiin säikähdyksellä, mutta hevoset tarhaavat tästä eteen päin yksin.
Leevi on siirtynyt jarrukärritreeniin (ei vielä jarrua). Jarrukärrit painavat sen verran enemmän, että Leevi oli alkanut väsyä toiseen hiittiin selkeästi, mutta toisaalta se on hyvin ymmärrettävää, kun on juossut jarrukärristä vasta muutaman kerran ja ensimmäiseen kunnon hiittiin jarrukärristä.

Hevosten varusteita on päästy keventämään kunnolla! Molemmat hevoset juoksee nyt avovarusteista, korvat kiinni.

Lassin varustelistahan on ollut kohtalaisen pitkä:
- puolikkaat laput
- himmennin
- leukalenkki + sekki, hiljaisessa hiitissä jarrukärrillä löysällä ja kovempiin vetoihin todella napakka
- korvat kokonaan kiinni (pallot, kumitupet ja huput)
- ohjasmartingaali
- suorat kumikuolaimet

- eteen painoputsit
- etusäärisuojat
- lyhyet säärisuojat

Leevillä on ollut:
- kokolaput
- kitarauta läpällä, napakka sekki
- alamartingaali
- nivelkuolaimet

- eteen ryppyputsit
- taakse nallesuojat "pehmosuojat"

Tässä vielä sitä parasta vapaa-ajan viettoa,
Illi poni 15v ja koirat on myös mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti