maanantai 29. helmikuuta 2016

#13. Hallittavuustesti check!!

Candy -themaailmanmoninponi- suoritti POKS:n hallittavuustestin hyväksytysti läpi!


1. Luoksepäästävyys ja omistajan tervehtiminen
    - Candy on rauhassa vieressä, oma cool itsensä.

2. Seuraaminen vapaana
    - Seuraaminen koirien vierestä ja myös välistä, ei mitään ongelmia. Loistava kontakti, yhdellä              palkkauksella, joka sekin oli pelkkää silmänlumetta. Candy, jonka kanssa ei ole treenattu toko            juttuja 1,5 vuoteen! Candy ei myöskään reagoinut, vilkaissutkaan muita koiria oman tai muiden          suoritusten aikana.

3. Paikallaolo
    - 10m etäisyys, koira istumassa. Palkkasin istumaan menosta, mutta jätin yhdellä käskyllä                   odottamaan paikoilleen. Laskeskelin päässäni, että kohta on mennyt vaaditut 30sek, ja kerkesin           huokaista... Jolloin Candy nousi ja sinkaisi matkaan, Käskyllä PYSÄHTYI 2m päähän oikealta           paikaltaan ja jäi istumaan. Okei, tottakai tämä oli virhe, mutta hei, minun pikku whippet pysähtyi       liikkeestä!! Palautin Candyn uudelleen viivan taakse, ja annoin lisäkäskyn "odota" kävellessä. Nyt     ei ollut ongelmia. Koko ajan Candy katsoa tapitti minua, pää valmiiksi matalalla.

4. Luoksetulo
    - Päätin (sallitusti) helpottaa Candyn odotusta ja kutsuin suoraan luokse paikalla olosta. Neiti C tuli     kovaa ja puolittain syliin :D

5. Leikkiminen
    - Narupallolla ja muutamalla namilla, leikkii ja palkkautuu hyvin.

6. Yhteistyö
    - Siivekkeen kierto molempiin suuntiin. Vaikka yritin miten löysästi ohjata, niin Neiti C menee           parin metrin etäisyydeltä molempiin suuntiin.

Eli kaikki osat hyväksytysti!

Bette jäi Kiteelle aamuksi, ja pääsi traktoritöihin. Laiskalla on hyvät edut.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti