sunnuntai 27. syyskuuta 2015

#3. Lähes vapaa viikonloppu

Meillähän oli lähes vapaata!

Lauantaina aamuvuoro, päivällä tallille moikkaamaan viereisen kuvan suloturpaa ja illaksi Helsingin keskustaan katsomaan stand up'a (Sami Hedberg).
Sunnuntaina on tietysti pyhitetty siivous- ja lenkkeilypäivä. Gradu nyt jäi uinumaan, mutta on sitäkin ajateltu.

Sira on budjonnyinhevonen, synt 2003.
Viime syksynä alkoi tympäistä hevoseton Helsingin elämä ja näin elämään astui Sira ja hevosenomistaja Ninni. Sira on minulle nimenomaan puuhahevonen, jonka kanssa pidetään hauskaa ja Ninni saa hoitaa sen vaativamman osuuden (päälajina este-ja kenttäratsastus).
Mutta lauantaina kävin ensimmäistä kertaa Siran selässä, loppukäyntejä kävelyttämässä. Josko alkaisimme maastoilla, niin Sira saisi vähän enemmän liikuntaa talvikauden lyhyempiin tarhapäivien lisäksi. Olen tykästynyt tämän hevosen tyyliin,

Bee ja Cee pääsi sunnuntaina kunnon hölkkälenkille vai oliko se sittenkin minä... Muutaman pupukevennyksen jälkeen kännykän juoksuohjelma näyttää huippunopeuden hipovan 20km/h, joten citypuput, here i come, kohta kovempaa kuin vinttipimeet!
Hölkkälenkeillä tytöillä on valjaat ja minulla juoksuvyö, joten ihan itse en huippunopeuksiin pääse, vaan silloin tytöt avustavat ystävällisesti vetämällä. Yleensäkin Bette vetää valjailla jonkin verran, mutta Candy vain hölkkäilee edellä.
Oli aika rauhallista.
Onni on sopeutuvaiset koirat :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti